Hét perfecte aperitief om te delen met elkaar. Hoge kwaliteit Spumantes en prosecco’s uit Italië met een heerlijke smaak. Met de aangename hints van citrus en acacia bloemen. Fris en droog in de mond, onderscheiden deze bubbels zich door zijn verfijnde en elegante karakter tot uiting in de finale sensaties.

Exclusieve Spumante/Prosecco pakketten

 • Blanc de blancs pakket

  0 out of 5

  Oroperla Blanc de blancs Spumante millesimato. Hét perfecte aperitief om tijdens de feestdagen als cadeau te geven. Een unieke hoogstaande bubbel uit Italië. Met de aangename hints van citrus en acacia bloemen. Fris en droog in de mond, onderscheidt zich door zijn verfijnde en elegante karakter tot uiting in de finale sensaties.

  Inhoud pakket:
  – Fles Oroperla Blanc de blancs
  – Twee champagne flutes
  – Luxe cadeau box

  29.95 (excl BTW)
 • Oroperla bubbel pakket

  0 out of 5

  Dit pakket geeft u aan de meeste waardevolle zakenrelaties. Een hoogwaardig pakket met drie heerlijke bubbels. Verschillende smaken en belevingen in één mooie luxe doos.

  Inhoud pakket:
  Oroperla Rosé Spumante extra dry millesimato 2016. Deze mooie lichte kleur brengt vreugde en geluk te allen tijde. De lichte smaak van de bessen en frambozen worden afgewisseld met de rode roos en de citrus op het einde. De smaak is fris en uitnodigend die geschikt zijn voor elk bijzonder moment. 12% alcohol.

  Oroperla Prosecco Superoire DOCG Valdobbiadene 2016. Een frisse jonge Prosecco, een aromatische, pittige mousserende wijn met een karakteristieke smaak van verse appels en honingdauw meloenen ingebed in een fruitige perlage. 11.5% alcohol.

  Oroperla Blanc de blancs Spumante millesimato. Hét perfecte aperitief om te delen met elkaar. Met de aangename hints van citrus en acacia bloemen. Fris en droog in de mond, onderscheidt zich door zijn verfijnde en elegante karakter tot uiting in de finale sensaties. 12% alcohol.

  49.95 (excl BTW)
 • Pink lady pakket

  0 out of 5

  Een vrouwelijke collega of zakenrelatie verrassen? Kies voor het pink lady pakket! Met zorg samengesteld en ideaal om te geven aan een vrouw.

  Inhoud pakket:
  – Luxe cadeau box
  – Fles heerlijke rose bubbels van hoge Italiaanse kwaliteit
  – Champagne flute
  – Happy socks
  – Zak Engels drop

  34.95 (excl BTW)
 • Prosecco Superiore pakket

  0 out of 5

  Oroperla Prosecco Superoire DOCG Valdobbiadene 2016. Een frisse jonge Prosecco, een aromatische, pittige mousserende wijn met een karakteristieke smaak van verse appels en honingdauw meloenen ingebed in een fruitige perlage. Premium kwaliteit uit Italie!

  Inhoud pakket:
  – Fles Oroperla Prosecco Superoire DOCG
  – Twee champagne flutes
  – Luxe cadeau box

  31.95 (excl BTW)
 • Rosé Spumante pakket

  0 out of 5

  Oroperla Rosé Spumante extra dry millesimato 2016. Deze mooie lichte kleur brengt vreugde en geluk te allen tijde. De lichte smaak van de bessen en frambozen worden afgewisseld met de rode roos en de citrus op het einde. De smaak is fris en uitnodigend die geschikt zijn voor elk bijzonder moment.

  Inhoud pakket:
  – Fles Oroperla Rosé Spumante extra dry
  – Twee champagne flutes
  – Luxe cadeau box

  29.95 (excl BTW)