Laat jezelf onderdompelen in de hipste bubbel van dit moment. #SPRKL is hét drankje voor speciale gelegenheden.

Dit is een bubbel die bij deze tijd hoort. Lekkere wijn wil je delen en in onze social media-cultuur is delen wat we het meeste doen. En bij delen hoort een ‘hashtag’. #SPRKL heeft alles in zich: Een stevige bubbel, een hip design en een naam die alleen al het delen waard is.

Exclusieve bubbel pakketten

 • Bubbel deluxebox

  0 out of 5

  Leuk om cadeau te geven, #SPRKL deluxebox! Verras iemand met een stevige luxe magneetbox inclusief 0.75L #SPRKL fles en twee premium RoyalWorchester champagne flutes.

  34.95 (excl BTW)
 • Bubbel kokercadeau

  0 out of 5

  Op zoek naar een uniek cadeau? Dan is de #SPRKL kokercadeau echt iets om te geven. Geniet van een heerlijke #SPRKL fles omringt door een luxe zwarte kartonnen koker.

  19.95 (excl BTW)
 • Exclusive box (1.5liter)

  0 out of 5

  Iets exclusiefs aan iemand geven? Dan is deze exclusive box met een 1.5 liter #SPRKL fles het ideale geschenk.

  44.95 (excl BTW)
 • Magnum XL (3L)

  0 out of 5

  Proef de hipste bubbel van dit moment. #SPRKL. Een stevige volle droge bubbel, een hip design en een naam die alleen al het delen waard is. Proef nu #SPRKL en ervaar genot met elegantie. Nu in een unieke 3 liter Magnum fles!

  72.95 62.00 (excl BTW)
 • Piccolo gift set

  0 out of 5

  Een unieke trio Piccolo giftset van #SPRKL, leuk om cadeau te geven of om als proefset te gebruiken. De set bestaande uit drie flesjes 20CL #SPRKL wine omhulst in een stevige kartonnen verpakking.

  15.95 (excl BTW)