Het leven is een feest, samen delen = samen drinken. Met onze geweldige MagnumXL lijn is voor iedereen het juiste thema. Stap in onze Magnum wereld en deel samen met jouw vrienden, familie of collega’s een geweldige MagnumXL 3 liter fles. De MagnumXL is gezellig, stoer, droog en vooral erg lekker!

Bestel MagnumXL!

 • MagnumXL – King

  0 out of 5

  Voel je de koning te rijk met de King! Een koning is groot en fier als een 3 liter fles. Ken je iemand die zijn huis als zijn paleis behandeld, dan is de King een majestueuze gift. Daarnaast ook uitermate geschikt voor elk Kingsdayfeest. Door zijn felle oranje neonletters heb je een echt kroonjuweel in handen. Bestel deze heerlijke frisse bubbel!

  59.95 50.96 (excl BTW)
 • MagnumXL – Pat$er

  0 out of 5

  MagnumXL is lit! Waan jezelf in de wereld van dikke patserbakken en blingbling. Schenk de zachte bubbel als in de VIP van de vetste clubs. Je bent echt de shit bij je matties met de 3l. Pat$er.
  Ken je iemand die zich als een echte Pat$er gedraagt? Geef deze flinke jongen aan die flinke vent.

  59.95 50.96 (excl BTW)
 • MagnumXL – Pride

  0 out of 5

  Deze fles is ‘Born this way’! Wees jezelf met deze heerlijke 3 liter bubbel. Gooi het eruit en giet het erin. Op elk moment en op elke plek. Het leven is een feest, dus geniet met iedereen. Een fles om trots op te zijn.

  59.95 50.96 (excl BTW)
 • MagnumXL – Proost

  0 out of 5

  Er zijn zoveel momenten om te proosten. Is er iets te vieren? Geslaagd voor het (motor)rijbewijs. Eindelijk afgestudeerd. Bevallen van een prachtig kind. Elke verjaardag of bruiloft.
  Maar ook om iemand een hart onder de riem te steken. Fleur ze op met een bedankje als ‘Proost’. ‘Proost’ en geniet er van.

  59.95 50.96 (excl BTW)