Verras jouw valentijn met een ChocoRosso wijnkado

ChocoRosso wijnkado

€ 17.95

ChocoRosso wijnkado deluxe

€ 28.95

ChocoRosso dubbel box

€ 19.95

ChocoRosso
=
Rode wijn met
chocoladesmaak
en een lichte bubbel!

Wat geef jij jouw Valentijn cadeau? Wijn!

De 14e van februari … Valentijnsdag! Een dag waarop we er extra bij stil staan hoe belangrijk die ene persoon in ons leven is. Hoe ga jij jouw geliefde dit jaar verrassen? Welk Valentijn kado kies je dit jaar? Een mooie kaart, een doos bonbons, bloemen …? Lastig kiezen en vaak kom je jaar op jaar met hetzelfde aanzetten. Misschien wordt het eens tijd voor een origineler valentijnscadeau? Bijvoorbeeld een mooie fles wijn of een wijnpakket? Waarbij bij de eerste slok al direct duidelijk is hoeveel jij om degene die het wijngeschenk ontvangt geeft? Op wijnmomenten.nl hebben we een aantal mooie cadeaus voor je samengesteld waarmee je jouw geliefde zeker blij mee zult maken. En met een beetje geluk mag je zelf ook een glaasje meedrinken.

Valentijn wijn kado: een cadeau met smaak

Op wijnmomenten.nl tref je verschillende mooie wijnen aan. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een aantal speciale wijnen geselecteerd, die allen verschillen in smaak en sensatie, maar die zeker jouw affectie voor de ontvanger zullen overbrengen. Geen standaard wijnen, maar bijzondere soorten in een mooi afgewerkte fles in een zeer fraaie verpakking. Een valentijnskado dat erg leuk is om te ontvangen, maar zeker ook om te geven. En waaraan het af te zien is dat je kosten noch moeite bespaard hebt om een originele attentie te vinden voor de man of vrouw van jouw dromen.

 

Ik geef mijn Valentijn wijn cadeau!

Als je origineel wilt zijn, wat geef je dan jouw Valentijn cadeau? Juist, een mooie fles of een wijnpakket uit ons assortiment. Bijvoorbeeld het luxe Choco Memento pakket, met een fles overheerlijke ChocoRosso, een chique glas, bonbons, rozenblaadjes en romantische kaarsen, verpakt in een luxe geschenkdoos. Als dat geen pure romantiek is … Maar we hebben ook andere mooie flessen en pakketten. Dus of jouw Valentijn nu van een zoete witte wijn, een volle rode of een exotische wijn houdt, je tref hét Valentijn cadeau of Valentijn cadeau (hoe jij het maar wilt schrijven) er ongetwijfeld tussen aan.